Ervaring in de computer wereld? Dat is er zeker! Met reeds meer dan 15 jaar ervaring met de verkoop en het herstellen van computers, laptops & toebehoren zullen we je zeker voort kunnen helpen. In 2006 is de computermicrobe helemaal over gekomen, we zijn gestart met de nodige opleidingen en hebben in de loop van de jaren de nodige ervaring op gedaan zodat we u een kwalitatieve Xtra service kunnen aanbieden. Deze mooie Xtra vind je niet bij eender welke webwinkel terug. Service bieden is en blijft ook belangrijk, want niet iedereen is even goed mee in de informatica wereld. Er veranderd zeer vaak wel iets en altijd up to date blijven is voor iedereen niet mogelijk. Daarom zorgen we dat je ook kan genieten van onze Xtra service!

In 2021 ben ik gestart met gga-shop. Hier verkopen we gaming accessoires (gaming desk of stoelen, controllers,…) en ook een leuk aanbod van gadgets ( niet alleen computer gerelateerd, gadgets in de brede zin van het woord). Bezoek onze andere webshop eens, wie weet vind je er wel een leuk cadeau voor iemand of voor jezelf.

In 2023 heb ik de activiteiten uitgebreid en zo is Xtra-pc geboren. Met de jarenlange ervaring willen we de mensen graag verder helpen, zowel met het oplossen van computerproblemen als ze met het juiste advies bij staan bij de aankoop van een nieuw toestel of bij een custom build pc!